Знищувач комах ультрафіолетова інсектицидна лампа AusHauz 40W
  • -400,00 грн
  • Новий товар
Отзывы(1)
Знижка діє
00
день
:
00
годин
:
00
хв
:
00
сек
2 190,00 грн2 590,00 грн
Знищувач комах ультрафіолетова інсектицидна лампа AusHauz 30W
  • -400,00 грн
  • Новий товар
Отзывы(1)
Знижка діє
00
день
:
00
годин
:
00
хв
:
00
сек
1 890,00 грн2 290,00 грн
Знищувач комах ультрафіолетова інсектицидна лампа AusHauz 16W
  • -500,00 грн
  • Новий товар
Отзывы(1)
Знижка діє
00
день
:
00
годин
:
00
хв
:
00
сек
1 490,00 грн1 990,00 грн
Промисловий знищувач комах Aushauz 60W Superpower
  • -1 100,00 грн
  • Новий товар
Отзывы(1)
Знижка діє
00
день
:
00
годин
:
00
хв
:
00
сек
2 890,00 грн3 990,00 грн
Блог

Електричні знищувачі комарів VS фумігатори та спіралі

Комари – це кровососні паразити, які видають дратівливий писк, що заважає заснути, і наносять не менш дратівливі укуси.

То як же боротися з комарами найефективніше?

Ми часто стоїмо перед вибором який засіб проти комарів придбати щоб спати тихо. Найпростішим рішенням є фумігатори та спіралі на основі хімічних засобів. Однак, щоб розібратися у питанні боротьби з комарами, необхідно розуміти, як розмножуються комарі та як працюють засоби для боротьби з ними на хімічній основі.

Самка комара готова регулярно відтворювати потомство від 50 до 300 молодих особин, причому термін від відкладання яйця до дозрівання нового комара становить лише 1 тиждень. Таким чином, якщо Вас щовечора атакують 5 комарів, через тиждень їх кількість може зрости більш ніж у 30 разів, за умови, що Ви проживатимете в даному приміщенні. Комарів приваблює запах молочної кислоти, що виділяється разом із людським потом. Комар відчуває запах людини на відстані до 50 метрів.

Використовуючи засоби для боротьби з комарами на основі хімічних засобів, Ви спалюєте або випаровуєте отруту, яка покликана отруїти комарів. У цей час Ви боретеся тільки з активними особами і не боретеся з підростаючим поколінням шкідників, які тероризують Вас через тиждень. Отрута, що виділяється хім. засобами помірно шкідливий для людини при разовому використанні, однак, якщо Ви будете використовувати хім. кошти, то вони будуть завдавати шкоди людям, які проживають у цьому приміщенні. Безумовно шкода здоров'ю комарів буде завдана, але й шкода здоров'ю людей буде завдаватися поступово та впевнено.

Як знищувати комарів не завдаючи шкоди собі?

Відмінною альтернативою дешевим засобам є електричні знищувачі комах або, як їх ще називають - пастки від комарів.

Електричні знищувачі комах складаються з ультрафіолетових ламп (від 1 до 3) та електрода – високовольтної сітки, встановленої перед лампами. Комарів приваблює ультрафіолетове світло, на яке вони летять. При наближенні до джерела світла їх знищує електричний розряд від 2500 до 5000В (залежно від моделі пристрою).

Як використовувати електричні лампи від комарів найефективніше?

Важливо розуміти, що світло, що випромінюється ультрафіолетовими лампами, конкурує з іншими джерелами світла. Тому найбільш ефективним рішенням буде розмістити електричний знищувач комах у темному місці кімнати чи темній кімнаті. У цьому випадку ультрафіолетове світло від ламп буде найбільш ефективно залучати і знищувати комарів.

У чому різниця з дешевими хім. засобами?

На відміну від дешевих хім. засобів, електричні знищувачі комарів не завдають шкоди здоров'ю людини та домашніх вихованців. Тестування різних моделей антимоскітних ламп показали, що домашні тварини (коти та собаки) ставляться байдуже до електричних знищувачів комах. Також, лампа від комарів працює поки що включена в розетку і у Вас немає необхідності витрачати гроші на нові фумігатори та спіралі. При постійному використанні електричного знищувача, знищення комарів відбувається безперервно, це означає, що самки комарів не встигнуть відтворити нове потомство, а якщо й встигнуть, воно буде знищено без шкоди для людини.